blog-logo

Cine sunt câștigătorii ediției a II-a a Campaniei de Educație Ecologică și Mediu „Ecoatitudine”

Cine sunt câștigătorii ediției a II-a a Campaniei de Educație Ecologică și Mediu „Ecoatitudine”

Concursul organizat cu tema colectării separate a deșeurilor și premierea câștigătorilor în cadrul CAMPANIEI DE EDUCAŢIE ECOLOGICĂ ȘI MEDIU ”ECOATITUDINE– Județul Brașov Reciclează” EDIȚIA II, 2022 – 2023 derulată la nivel național, implementată în județul Brașov de către ADI ”ISO MEDIU” în domeniul salubrizării a localităților din județul Brașov ajunge la final.

Asociația a organizat un concurs cu tema colectării separate a deșeurilor prin realizarea unor desene inedite cu tema ”Reciclare”, pentru elevii din ciclul primar. Iar pentru elevii din ciclul gimnazial tema a fost: realizarea unor machete sau a unor obiecte din material reciclabil.

Câștigătorii competiției din ciclul primar, participă împreună cu clasa lor, la o excursie organizată la” Dino Parc” Râșnov. Copii sunt de la: Școala Gimnazială Holbav, Școala Gimnazială Crizbav, CN Radu Negru – Făgăraș, Școala Gimnazială Șoarș, Școala Gimnazială Lisa, Școala Gimnazială Holbav, Liceul Petru Rareș, Feldioara, Școala Gimnazială nr. 5. Copii care au participat până în acest moment au venit cu voie bună și s-au bucurat de o vreme excelentă numai bună de o plimbare prin pădure alături de dinozauri si istorie.

Alte articole:   Șofer amendat pentru lipsa rovinietei, deși transporta mașina pe platformă

Câștigătorii competiției din ciclul gimnazial participă împreună cu clasa lor la vizionarea unui film la Cinema One. Copii care au participat sunt de la Școala Gimnazială Lunca Câlnicului și Școala Gimnazială nr. 30. Elevii au vizionat “Motanul încălțat: Ultima dorință” și “Lumea secretă a spiridușilor” și au savurat floricele de porumb foarte gustoase.

Pe acesta cale ADI ISO Mediu Brașov mulțumește celor doua companii de sprijinul acordat. Mai mult, lucrările câștigătorilor au fost folosite pentru a realiza un calendat pentru anul curent.

CAMPANIA DE EDUCAŢIE ECOLOGICĂ ȘI MEDIU ”ECOATITUDINE– Județul Brașov Reciclează” continuă cu EDIȚIA III, 2023- 2024 începând cu anul școlar 2023- 2024, cu noi concursuri și campanii.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate