blog-logo

Femeie din Brașov, bătută de soț

Femeie din Brașov, bătută de soț

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Braşov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,violență în familie”.

Din cercetările efectuate în cauză, a reieșit faptul că, în data de 16 februarie 2023, în jurul orei 20.00, un bărbat, din municipiul Brașov, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi-ar fi agresat fizic soția în timp ce se aflau în locuința comună.

Astfel, în conformitate cu prevederile legale și avându-se în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, în urma căruia bărbatul a fost evacuat din locuinţă.

Alte articole:   MAI: Cu 44% mai puţine accidente de circulaţie în perioada minivacanţei de 1 iunie, faţă de anul trecut

Cercetările sunt continuate la acest moment în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate