blog-logo

Schior rătăcit prin pădure, în Poiana Brașov, recuperat de salvamontiști (FOTO)

Schior rătăcit prin pădure, în Poiana Brașov, recuperat de salvamontiști (FOTO)

Un turist care a vrut să schieze prin pădurile din Poiana Brașov s-a rătăcit, fiind găsit de salvamontiști în zona Valea Seacă.

Salvamontiştii din Poiana Brașov au recuperat un schior care s-a rătăcit, după ce a părăsit pârtiile vrând să schieze în pădure.

Bărbatul s-a aventurat în afara pârtiilor din Masivul Postăvaru, s-a rătăcit și a rămas  înzăpezit. Schiorul a fost găsit de salvamontiști în zona Valea Seacă.

Potrvit Salvamont Poiana Brașov, din cauza stratului gros de zăpadă, de peste jumătate de metru în unele locuri, întoarcerea la deal a fost imposibilă.

Persoană rătăcită, recuperată de pe Valea Seacă. Schiorul a părăsit pârtiile amenajate, cu intenția de a schia în pădure. Necunoscând conformația masivului, nu a mai reușit să iasă înapoi în pârtii și s-a rătăcit pe Valea Seacă. Din cauza stratului gros de zăpadă, de peste jumătate de metru în unele locuri, întoarcerea la deal a fost imposibilă. O echipă formată din 2 salvatori montani a plecat în căutarea lui, iar după ce l-a găsit a decis evacuarea sa la vale, către Cheișoara. Aventura schiorului a început pe zi, dar s-a terminat după lăsarea întunericului, când a fost preluat cu mașina de o altă echipă și dus înapoi în stațiune”, au explicat reprezentanții Salvamont Poiana Brașov.

Alte articole:   Rabla Clasic şi Rabla Plus 2023. Vineri, 24 martie, încep înscrierile

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.