blog-logo

Bătrânică rătăcită pe Calea București, ajutată de jandarmi să găsească drumul spre casă (FOTO)

Bătrânică rătăcită pe Calea București, ajutată de jandarmi să găsească drumul spre casă (FOTO)

O bătrână care s-a rătăcit pe străzile din Brașov a fost găsită de jandarmi pe Calea București. Femeia nu a știut să le spună autorităților cine este și unde locuiește.

Femeia, în vârstă de 82 de ani, s-a rătăcit și a ajuns lângă sensul giratoriu de la intersecția străzii Lacurilor cu Calea București. Jandarmii au observat că era dezorientată așa că au mers la ea și au ajutat-o să găsească drumul spre casă.

Potrivit reprezentanților jandarmilor brașoveni, echipajul auto al Grupării de Jandarmi Mobile “Burebista” Brașov, format din plutonier adjutant șef Rusu Toma, plutonier adjutant Mihalache Lucian, plutonier Stănescu Laurențiu și sergent major Preodișteanu Marius, au  observat pe partea carosabilă a sensului giratoriu de pe Calea București cu strada Lacurilor o bătrânică dezorientată.

Alte articole:   Brașovul, pe locul al VIII-lea în topul național al câştigului salarial mediu

Echipajul a mers lângă bătrânică, au rugat-o să îi însoțească pe trotuar apoi au încercat să afle date și detalii despre ea.

Femeia, vizibil  nedumerită și dezorientată de intuneric și ninsoarea abundentă, nu a știut să  le spună  unde locuiește, nici cum se numește și nici nu avea documente asupra ei, acesta spunând doar “nu știu cum am ajuns aici…”

Zis și făcut…jandarmi cu experiență și intuiție,  cei patru au început căutările în zona apropiată locației, bătând din poartă în poartă și astfel au aflat că bătrânica locuiește în apropiere, împreună cu nepotul ei.

Aceștia au ajuns la casa bătrânei în jurul orei 22:30, unde o aștepta nepotul îngrijorat.

Alte articole:   Brașovul, unul dintre orașele cu cele mai multe cazuri de COVID-19 din ultima săptămână

Jandarmii au aflat că bătrâna are 82 de ani dar are  probleme de orientare din cauza vârstei înaintate.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate