blog-logo

FC Brașov a mai anunțat două transferuri!

FC Brașov a mai anunțat două transferuri!

Portarul Andrei Ureche şi mijlocaşul de bandă stângă Luca Florică au semnat contracte cu FC Braşov. Cei doi fotbalişti se află în cantonamentul din Antalya alături de restul lotului.

• Andrei Ureche, portar, 24 de ani, a venit împrumutat de la FC Botoşani, din SuperLiga, şi a semnat un contract cu FC Braşov până în vară. În cariera sa, tânărul portar a mai jucat la Academica Clinceni în SuperLiga şi FC Argeş în Liga a 2-a. Are 34 de meciuri în SuperLiga şi 47 de meciuri în Liga a 2-a.

• Luca Florică, 20, de ani, mijlocaş de bandă stângă, a venit împrumutat de la Progresul Spartac şi a semnat un contract tot până în vară. Chiar dacă are doar 20 de ani, deja tânărul mijlocaş a debutat în SuperLiga, unde a adunat 17 meciuri pentru FC Hermannstadt, Rapid Bucureşti şi Academica Clinceni. În Liga a 2-a are 16 meciuri pentru Rapid Bucureşti şi Progresul Spartac, echipă pentru care a şi înscris de două ori în acest sezon.

Alte articole:   Baschet: Olimpia CSU Brașov a pierdut primul meci din sferturile Ligii Naționale

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate