blog-logo

Cursuri gratuite de limba română organizate de Biblioteca Județeană ”George Barițiu”

Cursuri gratuite de limba română organizate de <strong>Biblioteca Județeană ”George Barițiu”</strong>

Biblioteca Județeană ”George Barițiu” organizează CURSURI GRATUITE DE LIMBA ROMÂNĂ, nivel începător pentru refugiații ucraineni şi nu numai.

Cinci voluntari, profesori cu experienţă de predare  limba română/limbi străine vor susține aceste cursuri, care vor fi organizate până în luna iunie 2023 inclusiv, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Orele de limba română vor avea loc la Centrul  Info Documentar Valeriu Braniște (Filiala 4 – Str. Berzei Nr. 2) al bibliotecii.

În funcție de solicitări, cursurile pot fi organizate și în alte locaţii, cum ar fi  Centrul  pentru  refugiați  – CATTIA, etc. Durata  unui modul pentru nivel debutant este de  12 şedinţe. Doritorii se pot înscrie la adresa de email: filiala4@bjbv.ro sau la sediul filialei de pe Str. Berzei nr. 2, în intervalul orar 9 – 17, de luni pînă vineri.

Cursurile de limba română fac parte din proiectul  “Bibliotecile – hub-uri de suport pentru refugiați și comunitate”, finanțat de International Rescue Committee (IRC) și  implementat de Fundația Noi Orizonturi, împreună cu Asociația Comunitățile Viitorului.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.