blog-logo

Accident de muncă la Protecția Consumatorului Brașov

Accident de muncă la Protecția Consumatorului Brașov

Norma de amenzi impusă de șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului Brașov, Horia Constantinescu, creează persiuni tot mai mari asupra comisarilor. Poate că nu este un lucru tocmai rău. Dar excesele pot provoca victime.

Este cazul unei doamne comisar de la CRPC Brașov, B.N., care în perioada comandamentului de iarnă a suferit un accident de muncă (o rană în zona capului). Chiar dacă șeful ANPC a ținut cazul la secret, evenimentul a ajuns în atenția Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Se pare că incidentul a avut loc în afara programului de lucru, iar orele suplimentare nu ar prea fi tocmai în regulă, motiv pentru care accidentul nu a fost anunțt oficial.

Alte articole:   Șeful metropolitanelor din Brașov, „degustător” de bude publice

Firesc era ca persoana rănită să pimească îngrijiri de specialitate, iar șefii trebuiau să demareze o verificare și sa anunțe accidentul. Se pare că nu au facut acest lucru din cauză că ar fi fost în afara orelor de program, fără acordul scris al comisarilor, iar orele suplimentare în acest context sunt ilegale, la fel și controlalele efectuate de aceștia…

Acum, rămâne de văzut dacă cazul va fi mușamalizat sau cei care trebuie să ia măsuri vor și acționa conform prevederilor legale.

Distribuie dacă îți place!
  1. fain sa-ti faci reclama politica pe banii statului cum face horica, in stilul lui interlop, abuzand comisarii, rupe cablurile acest mafiot….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate