blog-logo

Ședință ANPC la ceas de seară, asistată de băiatul lui Adrian Năstase FOTO

Întâlnire mai mult sau mai puțin formală la AFI Brașov, unde sunt prezenți șeful ANPC, Horia Constantinescu, Maria Obreja (inspector OPC, cea care coordonează controalele la Brașov și stabilește ce unități sunt controlate).

Maria Obreja este de la Constanța și a figura pe lista de consilieri a lui Constantinescu, care visa la Primărie. Amănunte AICI.

Mai mult, ea a fost găsită de ANI și cu probleme de compatibilitate. Amănunte AICI. Primul termen la Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul de incompatibilitate, unde Obreja a pierdut la Curtea de Apel Constanța, este 16.02.2023.

Dar, ce mai contează problemele cu ANI dacă ești apropiată de familia șefului de la ANPC, politic și familial. Iată o poză cu Maria, Horia și soția, la o petrecere în clubul Loft din Mamaia.

Alte articole:   Când va avea loc cea de-a VI-a tranșă a voucherelor sociale?

Revenind la Andrei Năstase, probabil or fi punând la punct ce locații trebuie controlate sau se face un schimb de „experiență” pe marginea construirii „blocului” pe care familia Năstase îl ridică în Poiana Brașov, în față la Coliba Haiducilor.

În rest, viața comisarilor OPC aduși la munte de Constantinescu e faină. Oamenii nu se încurcă în amănunte când e vorba de luxul personal pe bani publici. Nu se puteau caza la o pensiune sau un hotel de 3/4 stele, Doar la Aro le priește…

Distribuie dacă îți place!
 1. Nu este nici un secret că activitatea ANPC este subiect de luptă politică între Constantinescu și Susanu. Momentan avantajul este la Constantinescu, care trage cu tunul în horecarii in Brașov, pentru a sugera că la Brașov, în fieful lui Susanu, lucrurile nu merg cum trebuie.

  Cine vrea să vadă ce face Constantinescu, ar trebui să-l urmărească un pic pe FB și pe TikTok. Omul e psihopat de-a dreptul. Gurile rele spun că își terorizează toată ziua inspectorii, să-i facă poze și filmulețe de pe la verificări, iar el stă în vârful patului și le pune pe internet pe post de arme politice. Halal președinte ANPC! S-ar mira cineva să afle că este exact așa?

  Se mai spune și că nu este doar nașul merituosului (sic) Andrei Năstase, băiatul lui tata, ci și că ar avea împreună cu acesta un restaurant în București. Conflict de interese? Vai!

  Deci calul alb al dreptății pe care galopează ANPC-ul s-ar putea să nu fie deloc atât de alb, ba dimpotrivă ar putea fi chiar o hienă cenușiu-închis. 😉

  Reply
 2. Maria Obreja este de fapt Maria Stoica din luna octombrie 2022. Va rog sa rectificati !!!! A terfelit prea mult acest nume (obreja) si nu a fost demna sa l poarte ! Multumesc anticipat !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate