blog-logo

Patru persoane accidentate pe pârtiile din Poiana Braşov şi Masivul Postăvaru. Două au ajuns la spital

Patru persoane accidentate pe pârtiile din Poiana Braşov şi Masivul Postăvaru. Două au ajuns la spital

Patru persoane s-au accidentat sâmbătă, pe pârtiile din Poiana Brașov şi Masivul Postăvaru, două dintre ele fiind transportate la spital.

Odată cu deschiderea domeniului schiabil au apărut și primele incidente legate de practicanții de schi și snowboard pe pârtiile din Poiana Braşov şi Masivul Postăvaru.

Reprezentanţii Salvamont Poiana Braşov au anunţat că, sâmbătă, Serviciul Public Local Salvamont Braşov a fost solicitat să intervină în 4 cazuri de persoane care s-au accidentat în timp ce schiau sau practicau snowboard-ul pe pârtiile din Poiana Braşov şi Masivul Postăvaru.

Totodată, o persoană care se plimba pe Drumul Vechi a avut nevoie de ajutor, suferind o criză de epilepsie.

Alte articole:   Trenduri în decorul dormitorului în 2023. De ce elemente să ții cont și ce să eviți? 

Două dintre aceste persoane au necesitat și intervenția echipajelor SMURD/SAJ, care le-au preluat în vederea transportului către unitatea spitalicească.

Reamintim schiorilor și snowboard-erilor că sunt deschise doar pârtiile din partea superioară a masivului, până la nivelul telescaunului Ruia, partea inferioară rămânând închisă din cauza stratului de zăpadă insuficient. Schiorii sunt sfătuiți să nu iasă niciodată de pe pârtiile amenajate, deoarece stratul de zăpadă poate ascunde multe pericole (bolovani, cioate, șanțuri etc.). ”, transmit salvamontiștii brașoveni.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate