blog-logo

Amendă penală de 10.000 de lei pentru BRomania, după ce a fost prins, la volan, drogat și băut. Decizia Judecătoriei Zărnești nu este definitivă

Amendă penală de 10.000 de lei pentru BRomania, după ce a fost prins, la volan, drogat și băut. Decizia Judecătoriei Zărnești nu este definitivă

Celebrul vlogger, actor și producător Matei Dima a fost prins, în luna martie a anului 2021, drogat și băut la volan, pe raza stațiunii Râșnov. Pe numele său s-a întocmit un dosar penal pentru „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Actorul a recunoscut în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești acuzațiile care i s-au adus, solicitând încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției. Cererea de încheiere a acordului de recunoaștere de vinovăție a fost acceptată de procurori. Pe 26 ianuarie a fost emisă hotărârea Judecătoriei Zărnești prin care a fost validat acordul de recunoaștere a vinovăției.

Astfel că, Matei Dima a primit o amendă penală de 10.000 de lei, sumă pe care trebuie să o plătească în 3 luni de la pronunțarea deciziei definitive, sau eșalonat, în rate lunare, pe o perioadă de cel mult 2 ani. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi contestată. Matei Dima, alias BRomania, este unul dintre producătorii de film de succes de la noi din țară. A regizat, de curând, producțiile Teambuilding și Romina VTM.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.