blog-logo

Țeapă luată de un făgărășean la închirierea unui apartament în Brașov

Țeapă luată de un făgărășean la închirierea unui apartament în Brașov

Metodele de înșelătorie clasice sau noi sunt făcute publice periodic de poliție sau de cei păgubiți. Cu toate astea, românii cad ușor în plasa infractorilor în continuare și nu își iau toate măsurile de precauție înainte de a semna un contract sau de a da o sumă de bani.

Este cazul unui român care a plătit chiria unui apartament fără să-l vadă, mulțumindu-se cu o filmare oferită de așa-zisul proprietar, după cum a scris într-o postare pe Facebook.

„Am fost înșelat la închirierea unui apartament. Eu stau în Făgăraș și am găsit pe OLX un apartament pe care am vrut să îl închiriez, am primit de la proprietar un video mai detaliat cu apartamentul. Mi-a plăcut, era la un preț bun și am zis că îl iau.

Proprietarul locuia în Brașov, așa că pentru a lua cheia, face contractul și plăti pe prima lună de chirie am fost ieri în Brașov.

M-am văzut cu omul, am mers într-o pizzerie pentru a sta la o poveste și un suc, am completat și semnat contractul cu datele mele, în contract erau și datele lui, i-am dat banii pe prima luna de chirie și mi-a dat cheia, totul bine și frumos.

Ajung înapoi în Făgăraș merg la bloc să mă duc în apartament și cheia nu merge, nicăieri, sun pe om, nimic, mesaj, nimic, sun de zeci de ori timp de 2 ore nimic, sun de pe alt număr nimic, am sunat iar azi și nimic.

Ce și cum credeți că se poate rezolva, ținând cont că am datele lui (posibil să fie false), contractul semnat, număr de telefon și ma gândesc că în Brașov se poate și vedea pe camere cât am stat la masă cu el?”, a scris acesta pe grupul Avocatul online.

Alte articole:   WhatsApp lansează trei noi funcții

Ce au comentat internauții, citiți AICI!

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.