blog-logo

Mesaj important adresat beneficiarilor ajutorului pentru încălzirea locuinței

Mesaj important adresat beneficiarilor ajutorului pentru încălzirea locuinței

În contextul creșterii salariului minim și a punctului de pensie de la 01.01.2023, Direcția de Asistență Socială Brașov reamintește că venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzire și suplimentul pentru energie în baza Legii nr. 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie este de 1386 lei /persoana în cazul familiei, respectiv 2053 lei, în cazul persoanei singure.

Având în vedere că beneficiarii au obligația de a aduce la cunoştinţa autorităţilor, în scris, orice modificare a situaţiei lor care poate conduce la încetarea sau suspendarea drepturilor, îi rugăm ca în cel mai scurt timp să transmită documente doveditoare ale veniturilor care să stabilească încadrarea în categoria de beneficiari eligibili.

Documentele se pot depune fie personal la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov din str. Panselelor nr. 23 în timpul programului de lucru ( Luni, Marți, Miercuri, Vineri: 8.30-15.00, pauză de dezinfecție: 11.30-12.00, Joi: 8.30-17.00, pauză de dezinfecție: 11.30-12.00; 14.30-15.00), fie pe email dasbv@dasbv.ro.

Direcția de Asistență Socială Brașov

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.