
Eveniment gastronomic de excepție pentru profesioniști, dar șipentru cei pasionați de gastronomie și gurmani, în Poiana Brașov. Euro-Toques România vă invită, în perioada 3-4 februarie 2023, la „Winter Beef Cooking Camp”, care se va desfăşura în staţiunea Poiana Braşov, la Hotel Şoimul.
Manifestarea reprezintă o tabără de iarnă pentru gătit exclusiv carnea de vită. În cadrul evenimentului sunt invitaţi mai mulţi bucătari specializaţi în sectorul Grill & BBQ, specialişti în creşterea vitelor de carne, parteneri cu utilaje şi echipamente gastro, gurmanzi şi pasionaţi ai gătitului outdoor.
Referitor la suita de degustări, pentru gurmanzi şi pasionaţi, programul taberei de iarnă este zilnic deschis între orele 14,00 şi 20,00 (vineri şi sâmbătă).
„Iubitorii de carne de vită pot degusta succesiv din mai multe preparate gătite de către colegii noştri, tabăra fiind axată pe reţete creative gătite la faţa locului. Vor fi prezente consacratele cut-uri Premium Steak, Butcher Steak, piesele întregi tip Brisket sau Short Four Plate Ribs, Chunck Neck Roll, Fricandou, Round sau Flank…”, a declarat, pentru newsbv.ro, președintele Euro-Toques România , Radu Zărnescu.

Din gama echipamentelor care vor fi prezentate menţionăm câteva brand-uri: Pit Boss – Wood Pellets Gril&BBQ, Traeger, X-Oven, Sendo BBQ Smoker, Everdure by Heston Blumenthal, Monolith, Rosle…
Informaţii/contact
- Radu Zărnescu
- tel. 0731342275


Cum a fost la Bâlea Lac anul trecut, vedeți mai jos:
Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!
Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
[…] Publicat de Sebastian Dan […]