blog-logo

INTERVIU / Răzvan Petrea, un viitor fundaș „de fier” de la Kids Tâmpa U15 și U16

INTERVIU / Răzvan Petrea, un viitor fundaș „de fier” de la Kids Tâmpa U15 și U16

Liga Elitelor, cea mai importantă competiție pentru copii și juniori din țară, încearcă să scoată la lumină viitoarele talente ale fotbalului românesc. O competiție care aduce în prim plan cele mai puternice academii de fotbal din țară, iar în fiecare an apar nume noi, care promit mult pentru viitor.

Kids Tâmpa Brașov este singura academie din Brașov care participă an de an în Liga Elitelor. Și cum era și normal, există remarcați și de la gruparea „alb-albastră”, semn că proiectul Kids Tâmpa Brașov este pe un drum bun.

Unul dintre remarcați sezonului 2022/2023 este Răzvan Petrea. Un tânăr fotbalist de doar 14 ani, care, deși de-abia acum bate la porțile fotbalului mare, a lăsat o impresie foarte bună în sezonul de toamnă al Ligii Elitelor. Fundaș central „de meserie” dar și fotbalist de bandă stângă, Răzvan a jucat atât pentru Kids Tâmpa U15, cât și pentru Kids Tâmpa U16 în Liga Elitelor. Având evoluții apreciate, chiar dacă a întâlnit și adversari mai mari și cu mai multă experiență ca el.

Un amplu interviu cu Răzvan Petrea, pe sportbv.ro

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.