blog-logo

Peste 30 de pietoni au fost amendați de poliţiştii din Braşov

Peste 30 de pietoni au fost amendați de poliţiştii din Braşov

La data de 11 ianuarie 2023, în intervalul orar 10.00 – 11.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier și Secțiile 1 – 5 Poliție au organizat și desfășurat o acțiune tip „BLITZ” pe raza municipiului Brașov, ce a avut ca scop verificarea respectării de către pietoni a normelor legale în vigoare incidente domeniului rutier, precum și verificarea respectării acestora de către toți participanții la trafic.


Totodată, s-a acționat în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor antisociale.


Astfel, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, în valoare totală de peste 4.300 lei, fiind reținute două certificate de înmatriculare.

Alte articole:   CFR: 139 de vagoane și 55 de locomotive vor fi modernizate


Dintre cele 43 de sancțiuni contravenționale, 32 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru abateri săvârșite de către pietoni și 11 sancțiuni contravenționale aplicate pentru nerespectarea altor prevederi legale privind circulația pe drumurile publice.
 
Reamintim faptul că scopul tuturor activităților desfășurate de către polițiștii brașoveni nu este acela de a aplica sancțiuni contravenționale, dar nu va fi tolerată nicio abatere de la lege!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate