blog-logo

Alexandru Dedu se spală pe mâini după scandalul de dopaj de la Corona Brașov: „Alexandra Dobrin nu mai este sportiva noastră de la 1 ianuarie!”

Alexandru Dedu se spală pe mâini după scandalul de dopaj de la Corona Brașov: „Alexandra Dobrin nu mai este sportiva noastră de la 1 ianuarie!”

Așa cum Newsbv a relatat în exclusivitate, un nou scandal de dopaj a ieșit la iveală la Corona Brașov.

Din sursele Newsbv, înotătoarea Alexandra Dobrin ar fi fost depistată pozitiv, la Campionatele Naționale în bazin scurt, care au avut loc la Otopeni, în noiembrie anul trecut. Rezultatul a venit la începutul acestui an și a fost unul pozitiv. Reprezentanții ANAD și cei ai Federației Române de Natație nu au dorit să confirme oficial această informație. Am reușit să luăm legătura și cu managerul general sportiv de la Corona Brașov, Alexandru Dedu.

Pot să vă spun că ieri a ajuns la club o înștiințare de la ANAD, care are ștampila „confidențial”, ca atare nu pot să dau multe detalii. În schimb, dacă vorbim despre Alexandra Dobrin, din păcate, sau, mă rog, în cazul acesta din fericire, ea nu mai este sportiva noastră de la 1 ianuarie. S-a întrerupt de comun acord contractul cu noi. A fost o decizie a ei, pe care noi am respectat-o. Astfel că și dacă s-ar fi întâmplat ceea ce spuneți dumneavostră, din momentul acesta este strict problema domnișoarei Dobrin.

ALEXANDRU DEDU – manager general sportiv

Așa să fie oare? Contractul Coronei Brașov cu Alexandra Dobrin a încetat, într-adevăr, la 1 ianuarie 2023. Numai că sportiva a fost supusă unui control antidoping în luna noiembrie, după Campionatele Naționale de înot în bazin scurt. Este și clubul pasibil de suspendare în acest caz? Totul depinde de decizia finală a Agenției Naționale Antidoping și de gravitatea situației. Prin punctul de vedere transmis de Alexandru Dedu înțelegem că atunci când este bine, ne lăudăm cu performanțele sportivilor, iar atunci când este rău, ne delimităm complet, iar clubul nu are nicio vină, arătăm cu degetul doar spre sportiv…

Alte articole:   Hochei: Corona Brașov o învinge pe Steaua

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Pot să vă spun că ieri (n.r. 10 ianuarie) a ajuns la club o înștiințare de la ANAD, care are ștampila „confidențial”, ca atare nu pot să dau multe detalii. În schimb, dacă vorbim despre Alexandra Dobrin, din păcate, sau, mă rog, în cazul acesta din fericire, ea nu mai este sportiva noastră de la 1 ianuarie. S-a întrerupt de comun acord contractul cu noi. A fost o decizie a ei, pe care noi am respectat-o. Astfel că și dacă s-ar fi întâmplat ceea ce spuneți dumneavostră, din momentul acesta este strict problema domnișoarei Dobrin”, a spus Alexandru Dedu pentru newsbv.ro. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.