blog-logo

Vremea în următoarele două săptămâni

Vremea în următoarele două săptămâni

Vremea va rămâne schimbătoare în următoarele două săptămâni, iar probabilitate de apariţie a ploilor va fi mai ridicată în zilele de 11 şi 12 ianuarie.

La munte, precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare, conform prognozei publicată de ANM, valabilă pentru perioada 9 – 22 ianuarie.

În Transilvania, pe parcursul celor 2 săptămâni, temperaturile maxime medii nu vor avea oscilații semnificative și se vor încadra între 5 și 8 grade celsius. Temperaturile minime medii, în prima săptămână vor avea ușoare fluctuații de la o zi la alta și se vor încadra între minus 1 și 3 grade Celsius, iar în doua săptămână nu vor avea variații semnificative și se vor încadra între minus 2 și 0 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată pe 11 ianuarie.

Alte articole:   Podul de la Brăila ar urma să fie deschis la sfârșitul lunii iunie, după mai bine de un an de întârzieri

La munte, vremea se va răci ușor și treptat până în data de 13 ianuarie, astfel că mediile maximelor vor coborî de la 2 spre minus 2 grade Celsius și ale minimelor de la minus 2 până la minus 6 grade Celsius. După acest proces regimul termic va deveni oscilant, astfel că valorile diurne vor fi de minus 1-2 grade Celsius, iar cele nocturne de minus 6- minus 2 grade Celsius. Precipitațiile iși vor face apariția pe aproape tot intervalul estimat, dar cu o probabilitate mai mare ca acestea să fie extinse în zilele de 10 și 11 ianuarie.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate