blog-logo

Minora de 14 ani răpită din Sibiu a fost găsită în județul Brașov

Minora de 14 ani răpită din Sibiu a fost găsită în județul Brașov

Polițiștii anunță că fata de 14 ani din Sibiu, răpită azi-noapte, a fost găsită într-o comună din județul Brașov. Anterior, și cei patru suspecți au fost reținuți.

Polițiștii sibieni au fost în alertă în ultimele 12 ore. În această dimineață a fost semnalată, prin apelul unic 112, răpirea unei minore de 14 ani, din localitatea Tălmaciu. Cercetările polițiștilor au arătat că în cursul dimineții, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Ulterior, în cursul zilei, oamenii legii au anunțat că toți cei 4 suspecți se află în custodia Poliției și au fost aduși la audieri. În urmă cu puțin timp, polițiștii sibieni au transmis că minora a fost depistată, cu ajutorul polițiștilor brașoveni, într-o locuință de pe raza localității Vad, din comuna Șercaia, județul Brașov. Adolescenta a fost dusă la sediul IPJ Sibiu pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor circumstanțelor dispariției sale. Cercetările în acest caz continuă.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate