blog-logo

Femeie din Brașov, bătută de un bărbat băut

Femeie din Brașov, bătută de un bărbat băut

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de “violență în familie”.

În fapt, la data de 14 decembrie 2022, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unor violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză, a reieșit faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 19.00,  pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții în contradictoriu ce ar fi avut loc între persoana reclamantă și soțul său, femeia ar fi fost agresată fizic, creându-se o stare de temere pentru viața și integritatea corporală a persoanei vătămate.

Alte articole:   Evenimente la Opera Brașov, în această săptămână

Având în vedere cele sesizate și constate, s-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit faptul că există un risc iminent asupra vieții și integrității femeii, motiv pentru care polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului violent pentru o perioadă de 5 zile.

Cercetările în cauză sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate