blog-logo

VIDEO Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, pregătit pentru zborul de calibrare

VIDEO Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, pregătit pentru zborul de calibrare

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav este pregătit pentru primul zbor pentru calibrarea echipamentelor de radionavigație.

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a anunțat că a început curățarea pistei Aeroportului Brașov-Ghimbav.

Cele două autospeciale dotate cu plug, perie şi autosuflantă pe care Consiliul Județean Brașov le-a achiziţionat pentru asigurarea viabilităţii pistei şi suprafeţelor de mişcare ale Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav au fost puse în funcţiune.

Adrian Veștea spune că se pregătește primul zbor pentru calibrarea echipamentelor de radionavigație, care se va efectua peste câteva zile.

Cele două autospeciale dotate cu plug, perie şi autosuflantă pe care le-am achiziţionat pentru asigurarea viabilităţii pistei şi suprafeţelor de mişcare ale Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav au intrat în funcţiune.

Cu ajutorul lor, pista este curăţată şi pregătită pentru zborul de calibrare pe care îl vom realiza peste câteva zile.

Este esenţial ca pe pista de decolare-aterizare să nu existe niciun fel de resturi sau impurităţi care ar putea cauza probleme avionului Autorităţii Aeronautice Civile Române cu ajutorul căruia vom realiza reglajul echipamentelor de radionavigaţie.

De aceea, în aceste zile premergătoare zborului ne asigurăm că totul este în ordine pe cei 126.000 de metri pătraţi ai pistei„, a scris pe pagina de Facebook Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.

Alte articole:   Cum să-ți diversifici garderoba cu haine second-hand

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.