blog-logo

Doi bărbați au fost prinși de polițiști după ce ar fi tăiat și furat mai mulți arbori

Doi bărbați au fost prinși de polițiști după ce ar fi tăiat și furat mai mulți arbori

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tăierea fără drept de arbori din fondul forestier național” și tentativă la infracțiunea de ”furtul de arbori doborâţi sau rupţi de fenomene naturale ori de arbori care au fost tăiaţi ori scoşi din rădăcini…”.

În fapt, la data de 05 decembrie 2022, în jurul orei 16.00, polițiștii, împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Măieruș au organizat și desfășurat o acțiune pe linie de silvicultură, ocazie cu care au depistat un tânăr în timp ce încerca să sustragă material lemnos, specia carpen și salcâm. În continuarea cercetărilor polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză, împreună cu un alt bărbat, ar fi tăiat ilegal arborii, iar ulterior i-ar fi secționat și pregătit pentru a fi transportați cu un autovehicul.

Alte articole:   Petrece Valentine's Day alături de persoana iubită la un super concert Delia

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.