blog-logo

Nicolae Ciucă: Să arătăm că 1 Decembrie este, cu adevărat, ziua unităţii noastre

Nicolae Ciucă: Să arătăm că 1 Decembrie este, cu adevărat, ziua unităţii noastre

Cu ocazia Zilei Naționale a României, premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj în care pe de-o parte urează „La mulți ani” tuturor românilor, iar pe de altă parte face o anliză a situației actuale în care se află țara noastră.

Să arătăm că 1 Decembrie este, cu adevărat, ziua unităţii noastre, o zi a tuturor celor a căror inimă tresaltă în faţa tricolorului, transmite prim-ministrul Nicolae Ciucă, într-un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Premierul a făcut o analiză a situației în care se află țara noastră, și a amintit faptul că în prezent principalul obiectiv este aderarea la Spațiul Schengen.

„La 104 ani de la Marea Unire, ne găsim, din nou, într-un moment marcant al istoriei noastre: un război în desfăşurare la graniţa de Est şi un obiectiv naţional către care ne canalizăm toată energia, aderarea la Spaţiul Schengen. Şi acum, ca şi la încheierea Primului Război Mondial, principalele subiecte pe agenda naţională sunt siguranţa, stabilitatea şi modernizarea României. Faţă de 1918, acum avem de partea noastră fonduri europene pentru reforme şi dezvoltare, precum şi protecţia oferită de NATO, cea mai puternică alianţă militară din istorie”, a scris premierul, joi, pe pagina sa de Facebook.

El spune că „avem astăzi datoria de a depăşi orice diferenţe de suprafaţă şi a ne concentra eforturile pe atingerea obiectivelor de interes naţional, pe bunăstarea oamenilor, pe ziua de mâine”.

„Avem astăzi datoria de a depăși orice diferențe de suprafață și a ne concentra eforturile pe atingerea obiectivelor de interes național, pe bunăstarea oamenilor, pe ziua de mâine. Să arătăm că 1 decembrie este, cu adevărat, ziua unității noastre, o zi a tuturor celor a căror inimă tresaltă în fața tricolorului!”, mai scrie şeful Executivului.

Premierul premierul Ciucă a adăugat că partidul pe care îl conduce este devotat intereselor țării.

Alte articole:   18 percheziții domiciliare la polițiști din Brașov!

Partidul Naţional Liberal rămâne un partid al tuturor românilor, devotat intereselor ţării şi cu un puternic angajament de a aduce România acolo unde îi este locul, alături de marile democraţii europene. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!„, a mai transmis premierul.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.