blog-logo

Reorganizare la PMP Brașov. „No, hai!”, pe mâna vechilor pediști

Reorganizare la PMP Brașov. „No, hai!”, pe mâna vechilor pediști

Eugen Tomac, europarlamentar și președintele PMP la nivel național, până când s-o lămuri procesul cu Cristian Diaconescu, a descins la Brașov, alături de alți lideri ai partiduli, pentru a reorganiza filiala județeană, a cărei conducere a fost dizolvată.

Fără a fi prezentat drept salvatorul PMP la Brașov, la prezidiul întâlnirii cu o parte a activului, la Brașov, a fost așezat fostul deputat PD Florin Postolachi, alături de un al fost pedist de frunte, Gheorghe Ialomițianu, ex-ministru de Finanțe într-unul din guvenele Boc. Practic, mai toți vorbitorii l-au invocat pe fostul lider al PMP, Traian Băsescu, figură politică marcantă a României și întemeietorul acestei formațiuni.

Ce zice Postolachi despre partid și Ialomițianu despre o nouă candidatură la Primărie

Postolachi spune că nu este membru de partid și că deocamdată este vorba despre un proiect pe care îl va analiza și urmează să ia o decizie și să își facă o echipă.

Alte articole:   Județul Brașov, lider național la violenţa în şcoli. Reacția IȘJ Brașov

Primarul comunei Părău, Ovidiu-Alexandru Ovesea, singurul primar PMP din județul Brașov, a concluzionat acest capitol al partidului la Brașov, cu îndemnul de luptă al lui Avram Iancu: „No, hai!”.

Ce spune fostul lider al PMP Brașov, Radu Paul

PMP trece printr-un test al timpului, pe care majoritatea partidelor l-au picat. Prin retragerea fondatorului, respectiv a lui Traian Basescu, din activitatea partidului, trebuie sa gasim intre noi un lider care sa ne duca mai departe. Daca nu reusim sa facem acest lucru, partidul o sa ramana vesnic sub pragul de 5% sau chiar va disparea. Consider ca este in primul rand un test de maturitate politica”, spune Radu Paul, cunuscut ca susținător al aripii Diaconescu.

El susține că, în PMP exista, în acest moment, 4 feluri de oameni, raportat la presedentia lui Cristian Diaconescu:

  1. Unii isi doresc sa ramana Cristian Diaconescu presedinte.
  2. Unii isi doresc sa nu mai fie Cristian Diaconescu presedinte.
  3. Pe unii nu ii intereseaza foarte mult cine este presedinte si isi doresc sa se termine aceasta disputa cat mai repede.
  4. Pe unii nu ii intereseaza nimic din ce se intampla in PMP, pentru ca planuiesc sa mearga la alte partide in perioada urmatoare.
Alte articole:   România trimite salvatori în Turcia. Zece români au cerut sprijin pentru repatriere

Pretendentul principal la functia de presedinte al PMP este europarlamentarul Eugen Tomac. Acesta a facut o vizita la Brasov, unde a organizat o intalnire la care au participat 15 alesi locali. Dintr-un total de 39 al judetul Brasov, si 10 membri fara functie publica.

In contextul intern actual, doresc sa ii felicit pe colegii din PMP care au participat la aceasta intalnire. Am vazut printre ei colegi din toate cele 4 categorii enumerate anterior. Aceasta denota o maturitate politica foarte necesara in clasa politica actuala. Ceea ce ma face sa fiu increzator ca lucrurile merg inspre bine.

Doresc sa clarific in care categorie dintre cele 4 ma aflu

Consider ca presedintele actual, Cristian Diaconescu, este varianta cea mai buna pentru ca PMP sa treaca testul timpului.

Sper sa se lamureasca aceasta chestiune in perioada urmatoare. Indiferent de rezultat o sa respect decizia Instantei de judecata.

Intre timp este important ca toti colegii din PMP sa isi consolideze implicarea activa in comunitate. Pentru ca oamenii voteaza oameni, si nu partide. In 2024 oamenii vor vota oameni de calitate. Oameni care au facut ceva palpabil pentru comunitate. Conteaza mai putin partidele din care acestia fac parte”.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Pătrașcu: „Bugetarea proiectelor propuse de către PSD, o victorie în primul rând pentru brașoveni”

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.