blog-logo

Gheorghe Ialomițianu, despre activitatea lui Allen Coliban și despre o eventuală susținere a acestuia la un nou mandat

Gheorghe Ialomițianu, despre activitatea lui Allen Coliban și despre o eventuală susținere a acestuia la un nou mandat

PMP, prin vocea președintelui Eugen Tomac, susține necesitatea înființării unei alternative de dreapta, alături de USR și Forța Dreptei (Ludovic Orban), la actuala putere politică.

În acest context, l-am întrebat pe vicepreședintele PMP Gheorghe Ialomițianu, care a precizat că nu mai candidează la funcția de primar, dacă îl va susține pe Allen Coliban pentru obținerea unui nou mandat.

Ialomițianu a precizat că, indiferent de ce înțelegeri vor avea în plan național, în plan local se vor realiza alianțe care să fie avantajoase pentru PMP. El a susținut că, de ce nu, poate PMP vine cu un candidat mai bun decât actualul primar. Pe de altă parte, el a amintit și de faptul că unul dintre cei mai puternici jucători politic de la Brașov, Adrian Veștea (PNL), a anunțat că este posibil să candideze la funcția de primar. Ceea ce nu exclude o colaborare în această direcție.

Alte articole:   18 percheziții domiciliare la polițiști din Brașov!

Pe de altă parte, liderul PMP spune că una dintre cele mai mari greșeli ale administrației locale din Brașov, de foarte mulți ani, este necolaborarea între Primăria municipiului reședință de județ și Consiliul Județean. Cât privește activitatea la jumătate de mandat a primarului Coliban, vedeți în videoclipul de mai jos ce spune:

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.