blog-logo

Adrian Oprică, atacat de Coliban în ședința Consiliuliui Local că și-a tras terasă prin RIAL

Adrian Oprică, atacat de Coliban în ședința Consiliuliui Local că și-a tras terasă prin RIAL

Primarul Allen Coliban este încă bântuit de ceea ce reprezenta fosta conducere a Primăriei Brașov. În toate domeniile a solicitat audituri peste audituri, a făcut și face în continuare acuzații pe care nu le probează.

După cum știți, în perioada campaniei electorale, senatorul mincinos Allen Coliban spunea că va face un audit și va arăta lumii întregi cum a furat George Scripcaru și oamenii lui. Auditul s-a făcut cu bani publici, și nu puțini, dar e ținut la secret de Coliban. Evident, în numele acelei transparențe administrative propovăduite înainte de alegeri. Transparență de care s-a ales praful și pulberea după instalarea în fotoliul primarial.

Lupta cu vechea administrație, nu-i dă pace. Dacă tot nu face nimic, dacă tot a blocat proiecte de 500 de milioane de euro lăsate la cheie de „foștii”, acum începe să se plângă că nu e lăsat de opoziție să lucreze. (Dar nu opoziția a blocat implementarea proiectului spitalului regional, despre care spunea că nu e bun, că are prea puține paturi, nici implementarea proiectului cu piste dedicate transportului în comun, construirea garajului pentru RATBV, care are o flotă de mașini electrice cumpărate marea majoritate de fosta administrație, nici proiectele park&ride, reconversia urbană de pe platforma Rulmentul etc.).

Oprică, acuzat în direct, în ședința de Consiliul Local

Scandalul RIAL a ajuns de notorietatea. Coliban și USR l-au dat afară abuziv pe fostul manager, care i-a dat în judecată și societatea a fost obligată să returneze echivalentul salariilor: 128.000 de lei (25.600 de euro). Abuz plătit de Coliban și camarilla din banii publici! Este vorba despre un prejduciu pe care, vorba ceea, prostul îl plătește.

Alte articole:   Comprest, punct de vedere al companiei privind activitatea de deszăpezire

Pe fondul scandalului declanșat de reorganizare societății, Coliban a lansat public o acuzație gravă. Adrian Oprică, fostul președinte al organizației municipale PNL și fost președinte de ședințe în Consiliul Local, ar fi făcut manevre ilegale cu RIAL-ul pentru a-și amenaja terasa din Centrul istoric.

Vezi video mai jos:

Din câte cunoaștem, terasele din Centrul istorisc sunt amplasate pe domeniul public, administrat direct de Primărie, prin serviciile de specialitate, nu de către RIAL. Să nu știe nici măcar acest lucru Allen Coliban, după mai bine de doi ani de mandat? Sau, dacă tot a fost dovedit mincinos, continuă pe același drum?

Oprică spune că dacă nu retracteză public cel afirmate, îl dă în judecată

Contactat de newsbv.ro, Adrian Oprică ne-a remis următoarele precizări:

Am observat și eu că de câteva zile actualul primar nu mai are loc de persoana mea, susținând lucruri NEADEVĂRATE despre mine, atât în emisiuni tv cât și acum,mai nou, în plină ședință de consiliu local.

Țin să menționez că personal nu mai fac politică și m-am retras din viața publică de doi ani.
Această ultimă “ispravă” a lui COLIBAN din ședința de Consiliu Local, o faptă impardonabilă, o MINCIUNĂ, vine să completeze șirul hărțuirilor si abuzurilor la adresa mea și a societăților mele comerciale.
Personal locuiesc și îmi desfășor activitatea comercială în imobilele nr. 8 și 9 ale Pieții Sfatului din Brașov, parte proprietate personală și parte închiriate de la diverse persoane fizice și juridice, NEAVÂND NICIO LEGĂTURĂ CU SOCIETATEA RIAL.

Afirmațiile primarului sunt nefondate si nu au nicio legătură cu realitatea, fiind vorba de niște MINCIUNI.
Anunț public, dacă domnul primar al orașului Brașov nu iși va retrage minciunile în mod oficial, printr-un comunicat, voi acționa în instanță, pentru ca măcar o instituție avizată să îl silească să o facă.

Aceste afirmații neadevărate, aduc grave prejudicii generând o “POLITICĂ DE URA” asupra mea și a firmelor mele, atât in MEDIU ONLINE cât și în viața de zi cu zi.

Acesta nu este un caz izolat, se întâmplă de doi ani de zile în care persoana mea și societățile mele comerciale sunt hărțuite de serviciile si instituțiile din subordinea actualei administrații.
Mă refer aici la întârzieri și respingeri (soluționări nefavorabile) de eliberări de avize, certificate și autorizații precum si multitudinea de controale ale Poliției Locale, TOATE CONTESTATE ȘI CÂȘTIGATE ÎN INSTANȚA!!!

Autoritățile locale venite sa pună presiune pe noi motivau, de fiecare dată, “CĂ SUNT PRESAȚI DE MAI SUS”, că personal “NU SUNT ÎN GRAȚIILE ACTUALEI ADMINISTRAȚII” și “SĂ VEDEȚI DOMNULE, CÂTE EMAILURI PRIMIM DE LA PRIMAR SĂ VĂ CONTROLĂM”.

Folosesc aceasta cale să îl somez pe COLIBAN SĂ NU MAI MINTĂ și să vă spun că:

1. nu am nicio legătură cu lucrurile enunțate de el în ședința de Consiliu Local.

2. perioada minciunilor din campania electorală mizerabilă pe care a făcut-o Coliban atât la adresa mea cât si la adresa vechiului primar a luat sfârșit.

3. dacă Coliban deține dovezi în sprijinul celor spuse de el să se adreseze organelor de cercetare competente, în caz contrar va intra in grupul oamenilor care au spus minciuni la adresa mea și au fost silite de instanța să-și ceara scuze public!!!

O zi bună, tuturor!

Alte articole:   Aplicația RO-Alert a fost actualizată. Mai multe tipuri de alerte și informații utile

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.