blog-logo

FC Brașov are sponsor principal! O agenție de pariuri importantă din România

FC Brașov are sponsor principal! O agenție de pariuri importantă din România

Una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România s-a alăturat clubului de sub Tâmpa. Get’s Bet va apărea pe pieptul tricourilor FC Braşov, astfel compania devenind unul dintre principalii parteneri al echipei.

Brand 100% românesc! Cu peste 10 ani de funcţionare, Get’s Bet este cea mai importantă casă de pariuri cu capital 100% românesc. Tot acest timp a făcut ca Get’s Bet să devină un actor foarte important în industria pariurilor sportive, iar acum a ales să se alăture proiectului FC Braşov.

Cu aproape 700 de agenţii în toată ţara, dintre care 7 în judeţul Braşov, dar şi cu o platformă online foarte bine pusă la punct, la Get’s Bet oricine poate paria pe foarte multe combinaţii pe toate competiţiile sportive.

Alte articole:   Copiii de la FC Braşov, pe podium la Indoor Cup 2023

Get’s Bet şi FC Braşov îţi urează baftă la pariuri şi inspiraţie în a alege pronosticurile corecte. Dar totodată îţi transmit să pariezi responsabil şi echilibrat.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.