blog-logo

Cutremur în județul Vrancea, sâmbătă dimineaţă

Cutremur în județul Vrancea, sâmbătă dimineaţă

Un cutremur a avut loc sâmbătă dimineața, la ora 3.59, în județul Vrancea. Acesta a avut magnitudinea 3,6 pe scara Richter.

Un cutremur cu magnitudinea 3,6 s-a produs sâmbătă dimineaţă, la ora locală 3:59, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, potrivit Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul s-a înregistrat la o adâncime de 145 km, în apropierea următoarelor oraşe: 74 km est de Braşov, 88 km nord-est de Ploieşti, 105 km sud de Bacău, 118 km vest de Galaţi, 119 km vest de Brăila şi 139 km nord de Bucureşti.

În luna noiembrie, în România au avut loc 19 cutremure, cu magnitudini cuprinse între 2 şi 5,4 grade pe Richter, potrivit Agerpres.

Alte articole:   ANRE: Consumatorii casnici și prosumatorii pot cumpăra echipamente de racordare la energia electrică, dacă distribuitorul nu le are

Cel mai mare seism din acest an s-a produs în data de 3 noiembrie 2022 şi a avut magnitudinea de 5,4 grade, în timp ce anul trecut a fost înregistrat pe data de 26 mai un cutremur cu o magnitudine de 4,7 pe Richter.

Amintim că, un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs, ieri dimineaţă, în judeţul Covasna, la 40 de kilometri de Brașov.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.