blog-logo

Modificări pe linia 540 a RATBV, Brașov – Vama Buzăului

Modificări pe linia 540 a RATBV, Brașov – Vama Buzăului

Începând de luni, 28 noiembrie 2022, traseul liniei metropolitane de transport 540 (Brașov – Vama Buzăului) va cunoaște mici modificări, autobuzele care deservesc această linie urmând a avea capăt de linie în terminalul Gara CFR Brașov.

În acest fel se creează condiții optime de transbordare în celelalte linii de transport ce ajung în respectivul capăt de linie, respectiv traseele cu indicativele 4, 25, 32, 35 și 40, asigurându-se legături cu cele mai importante zone ale orașului.

De menționat faptul că la ora actuală capătul de linie 540 era în stația ”Căprioara” de pe Bdul. Gării. Tot începând de luni, autobuzele de pe acest traseu, pe sensul de deplasare spre Vama Buzăului, nu vor mai opri în stația ”Triaj”, călătorii urmând a fi îmbarcați din stația ”RAT Brașov” de pe strada Hărmanului, sensul spre Triaj.

Alte articole:   Aparatură medicală de ultimă generație la UPU Brașov

Având în vedere lucrările de demolare a construcțiilor din fața Gării CFR Brașov, RATBV a relocat temporar punctul de vânzare din zona menționată în stația ”Căprioara” situată pe Bdul. Gării, pe sensul de deplasare spre Bdul. Vlahuță – Bdul. Saturn.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.