blog-logo

VIDEO Ce spun reprezentanții Primăriei Brașov despre închiderea Străzii Sforii?

VIDEO Ce spun reprezentanții Primăriei Brașov despre închiderea Străzii Sforii?

Strada Sforii din Brașov nu va fi închisă! Reprezentanții Primăriei Brașov au declarat că în niciun moment nu s-a luat în calcul ca această stradă din centrul orașului să fie închisă sau blocată în anumite ore.

,,În niciun moment primăria nu a pus problema blocării sau închiderii în anumite perioade ale zilei a acestei străzi. Ceea ce am spus dintotdeauna că trebuie să găsim soluții atât legate de partea de educație cât și de rezolvare a problemei actuale pentru că indiferent ce vom face acolo, sau câte gratii ai pune la un loc, tot se va găsi cineva să depășească acea barieră. Obiectivul nostru este ca Strada Sforii să rămână în continuare un obiectiv turistic”, a declarat Sorin Toarcea, purtător de cuvânt al Primăriei Brașov.

Alte articole:   Un tânăr a ajuns în arest după ce a distrus mai multe mașini parcate și a furat dintr-un magazin

Răspunsul reprezentanțiilor Primăriei Brașov vine ca urmare a faptului că reprezentanți ai Avocatului Poporului, într-o recomandare, ar fi precizat faptul că primăria a decis că vor fi montate gratii pe timpul nopții în zonele de acces pe Strada Sforii.

Recomandarea formulată de Avocatul Poporului adresată Primăriei Brașov:

În răspunsul pe care Primăria Brașov l-a trimis Avocatului Poporului nu apare specificat faptul că municipalitatea dorește să fie montate gratii în zonele de acces pe Strada Sforii:

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.