blog-logo

Gheorghe Gheorghiu va cânta deasupra New York-ului, pe un celebru zgârie-nori, pentru Hospice Casa Speranței

Gheorghe Gheorghiu va cânta deasupra New York-ului, pe un celebru zgârie-nori, pentru Hospice Casa Speranței

Brașoveanul Gheorghe Gheorghiu, cetățean de onoare al municipiului, va susține un recital la înălțime! Chiar la mare înălțime având în vedere că va cânta la etajul 86 al Trump World Tower, emblematica clădire a New York-ului.

În 45 de ani de prodigioasă carieră muzicală, solistul cântecului de dragoste românesc nu a ratat nici o localitate importantă din țară, fie ea de la malul mării, deltă, deal ori munte. Nu puține sunt spectacolele în care artistul apare an de an dedicate comunităților de români de peste ocean. Cântecele sale s-au auzit și în faimosul district financiar newyorkez, chiar pe Wall Street, la un mare world festival, însă atât de ”sus” nu a cântat niciodată.

Alte articole:   Aparatură medicală de ultimă generație la UPU Brașov

Se va întâmpla pe 8 decembrie, la Winter Gala 2022, Gala de Iarnă a uneia dintre cele mai reprezentative asociații profesionale de afaceri, Camera de comerț româno-americană.

Banii, donați Hospice Casa Speranței

Grupul de companii a ales unul dintre cele mai râvnite spații de evenimente pentru evenimentul său caritabil anual, sală de evenimente celebră și pentru panorama unică pe care o oferă asupra metropolei. Banii strânși în urma cotizației de intrare urmează să ajungă în conturile Hospice Casa Speranței, centrul de îngrijire paliativă la domiciliul pacienţilor cu boli incurabile.

Pentru o seară, salonul din top-ul Trump World Tower va fi și un colț de Românie în inima cosmopolitei metropole. La meeting-ul caritabil se vor servi specialități tradiționale grație implicării doamnei Gabriela Băncescu-Gheorghiu, important și activ membru în comunitatea românilor newyorkezi, gazdă a multor evenimente culturale și sociale.

Alte articole:   Experimente inedite de fizicӑ-chimie la Școala Gimnazialӑ Lisa

Pe scenă, alături de popularul muzician ce a lansat în lunga sa carieră 16 albume și zeci de succese muzicale (amintim ”Doi ochi căprui”, ”Mă gândesc la tine”, ”Ultimul tren” ori ”Vei fi icoana mea”), vor fi muzicienii Igor Meșcoi (clape, voce) și Victor Cocieru (voce), trupa newyorkeză Amor.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.