blog-logo

Coliban Magnificul. A mai semaforizat o trecere de pietoni

Coliban Magnificul. A mai semaforizat o trecere de pietoni

Sincer, nici nu stiu cum să prezint informația transmisă de Biroul de presă al Primăriei Brașov. Dacă era o informație seacă, de genul mai avem o trecere semaforizată, probabil că o tratam ca atare.

Dar, nu. Însuși maestrul lustruitului gheții la curling, Allen Coliban, ne spune despre incredibila ctitorie realizată. S-a pus în funcțiune semaforul de la trecerea de pietoni de pe Calea Feldioarei, în apropierea intersecției cu str. Târgului. Este cel de al 37-lea semafor cu buton din municipiu. Wooooow!

,,Astăzi am pus în funcțiune un nou sistem de semaforizare pietonal cu buton, pe DN 13, în zona Vodafone. Este un semafor foarte important pentru stuparii din zona străzilor Târgului, Merilor, cât și pentru cei care lucrează în această zonă, mai ales că avem și o stație RATBV acolo. Prin acest proiect am securizat toate trecerile de pietoni de pe DN 13, între pasajul Griviței și pârâul Ghimbășel. Mai avem o trecere de pietoni, la Leroy Merlin, care este semaforizată, dar funcționează pe galben intermitent.

Am cerut Direcției Tehnice să facă o analiză a acestei treceri, având în vedere traficul pietonal redus de acolo, și să prezinte o soluție prin care aceasta să fie utilă și pentru pietoni și pentru traficul rutier. Programul nostru de creștere a siguranței la trecerile de pietoni va continua, astfel încât numărul accidentelor rutiere la traversarea străzii pe trecere să fie reduse la minimum posibil”, a precizat primarul Allen Coliban.

Alte articole:   Săcele: S-au finalizat lucrările de modernizare a rețelei de apă din cartierul Baciu, etapa a II-a

Coliban era la grădiniță când Scripcaru făcea semafoare

Allen Coliban ne spunea cu multă emfază, în campanie electorală, că e momentul ca Brașovul să treacă la o nouă etapă. Moldoveanul de George Scripcaru își atinsese limitele. Gata cu asfaltările… Face Coliban minuni, nu de Crăciunul ăsta, că a mai ratat câteva.

Din 2 în 2 săptămâni, Coliban ne anunță că a mai făcut un semafor. Frate, Scripcaru acum 25 de ani avea un randament mai bun. Nu neapărat și decizii mai bune în acest domeniu. Dar aici au și cei de la Poliție un cuvânt de spus. Iar dacă maître Coliban a ajuns să se laude cu un amărât de semafor la juma de mandat, la USR Brașov scroafa nu e doar moartă în colivie, ci s-a și împuțit.

Distribuie dacă îți place!
  1. In condițiile de trafic actual, când sunt mașini multe și pietoni puțini, este recomandabila semaforizarea trecerilor de pietoni

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate