blog-logo

Guvernul schimbă regulamentul pârtiilor de schi. Amenzi mărite atât pentru schiori, cât şi pentru administratorii pârtiilor

Guvernul schimbă regulamentul pârtiilor de schi. Amenzi mărite atât pentru schiori, cât şi pentru administratorii pârtiilor

Guvernul a aprobat săptămâna trecută o hotărâre care modifică HG nr. 263/2001 privind amenajarea, omologarea, întreţinerea şi exploatarea pârtiilor şi traseelor de schi pentru agrement.

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, spune că decizia de actualizare a legislației privind domeniile de schi a fost luată în urma unei analize atente.

„Singuranța tuturor celor care practică sporturi de iarnă pe pârtiile din România trebuie să primeze! În perspectiva următorului sezon turistic, atunci când o mare parte dintre români, dar și străini vor alege să își petreacă vacanțele în destinațiile locale, la munte, am făcut o analiză a legislației specifice pentru omologarea pârtiilor și traseelor de schi, din care a reieșit necesitatea actualizării acesteia, respectiv a unor condiții de securitate”, spune ministrul.

Alte articole:   Cutremur în această dimineață, în județul Buzău

CITEȘTE ÎNTREAGA ȘTIRE AICI!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.