blog-logo

Un magazin de iluminat ajută brașovenii să economisească energie electrică acasă

În perioada 1 noiembrie – 31 decembrie brașovenii sunt invitați să aducă la magazinul de iluminat de pe Iuliu Maniu maxim 3 becuri uzate, iar în schimb le vor fi oferite becuri LED.

Nu mai e un secret pentru nimeni: prețul energiei a crescut. Criza mondială de energie electrică îi determină pe utilizatori să găsească metode prin care să economisească curent, în primul rând pentru a evita facturile uriașe, dar și pentru a reduce din consumul resurselor naturale limitate.

Iluminatul reprezintă unul dintre cei mai mari consumatori de energie electrică la nivelul locuințelor. Înlocuirea becurilor clasice (economice sau cu halogen) cu becuri LED poate reduce semnificativ cantitatea de energie folosită pentru iluminatul casei. În plus, vine cu o serie de avantaje care nu pot fi ignorate:

  • durata de viață a becurilor LED este mult mai mare decât în cazul becurilor clasice sau cu halogen (până la 50.000 ore)
  • au forme și tipuri de soclu asemănătoare cu becurile clasice, ceea ce înseamnă că pot fi înlocuite fără a fi nevoie să schimbi corpurile de iluminat din locuință
  • se aprind instantaneu, aprinderile și stingerile repetate neafectând durata de viață a acestora
  • LED-urile au cea mai variată ofertă de temperatură de culoare (lumina caldă sau rece)
  • sunt mai sigure, nu se încălzesc asemenea becurilor clasice
  • nu emit radiații ultraviolete
  • prietenoase cu mediul, nu conţin substanţe toxice precum mercur sau plumb
Alte articole:   Moș Martin, divinitate preistorică, este venerat ca o zeitate în satele de munte din România

În acest context, un magazin de iluminat din Brașov s-a gândit să vină în spijinul brașovenilor cu o campanie de înlocuire a becurilor uzate (becuri economice sau halogen). În perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2022 brașovenii sunt invitați să aducă la magazinul de pe Iuliu Maniu (la Sanitas) maxim 3 becuri uzate, iar în schimb îi vor fi oferite becuri LED. Campania este valabilă în limita stocului disponibil.

„Suntem alături de brașoveni din 2013. Am căutat dintotdeauna să oferim cele mai bune soluții de iluminat pentru apartamente, case, ansambluri imobiliare și spații industriale. Acum ne dorim să facem mai mult. Vrem să ajutăm brașovenii să economisească energie”, ne-a declarat Irina Barbu, manager Annora Lighting.

Alte articole:   DRDP Braşov: Intervenţiile utilajelor de deszăpezire pe DN 1, îngreunate de valorile ridicate de trafic (VIDEO)

Despre Annora Lighting

Annora Lighting este un distribuitor de corpuri de iluminat premium pentru interior și exterior, înființat în 2013, care își propune să completeze cele mai deosebite concepte de design prin corpuri de iluminat potrivite atât ca stil cât și ca funcționalitate.

De-a lungul timpului Annora a colaborat cu zeci de arhitecți și designeri de interior, cărora a reușit să le ofere soluții de iluminat premium pentru proiectele de iluminat în restaurante, hoteluri, cafenele sau magazine și showroom-uri, dar și în case particulare. Experiența și grija față de client îi recomandă ca fiind o adevărată echipă de consultanți în iluminat.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Cutremur cu magnitudinea de 4,5 în judeţul Buzău, luni dimineaţa

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.