blog-logo

Vernisajul expoziției Mihai Mohaci „Pictură suprarealistă”

Vernisajul expoziției Mihai Mohaci „Pictură suprarealistă”

Muzeul de Artă Brașov, instituție publică de cultură de interes județean, care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Brașov, vă invită la vernisajul expoziției „Mihai Mohaci. Pictură suprarealistă”. Evenimentul va avea loc vineri, 4 noiembrie 2022, ora 17.00, la sediul muzeului din Bulevardul Eroilor 21.

Mihai Mohaci, fost prefect și parlamentar de Brașov și actual președinte al Pro România Brașov, și-a explorat latura creativă încă din studenție, dar după Revoluție arta a trecut în planul secund. Acum 7 ani și-a redescoperit pasiunea pentru artă și reprezintă o manieră de apropiere a divinității.

Lucrările prezentate cu ocazia acestei expoziții aduc în atenția vizitatorilor elemente cu încărcătură religioasă și metafizică, profund însuflețite, redate în culori intense. Ele transpun nevoia omului de a se exprima vizual și de a-și găsi liniștea interioară prin intermediul actului creativ.

Alte articole:   VIDEO Antonia ajunge la Ghimbav, în 4 decembrie

„Abordarea tematicii se referă la o viziune suprarealistă a unor subiecte urbane, colorate în roșu aprins, cu o tentă de romantism și mistic în tablourile cu peisaje fantastice.” (Mihai Mohaci).

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.