blog-logo

Bilanțul primarului Prejudiciu Coliban, la jumătate de mandat

Bilanțul primarului Prejudiciu Coliban, la jumătate de mandat

Nerealizările primarului Allen Coliban, la jumătate de mandat, le știu toți brașovenii. După doi ani, primarul exmatriculat se poate lăuda cu prejudicii aduse comunității locale. Conform auditorilor interni ai Camerei de Conturi Brașov.

Pe Facebook, primarul mincinos se laudă cu foarte multe „proiecte”. La capitolul realizări, nu poate bifa nici măcar punerea în execuție a proiectelor care au fost lăsate la cheie de „moldoveanul” George Scripcaru.

Ba, dacă nu uităm, chiar făcea lobby împotriva unora. Sala Polivalentă cu care acum se laudă deși ipochimenul nu a mișcat un deget pentru ea, o face CNI. El spunea că nu e cazul să facem o sală de sport pe o mlaștină și o dorea blocată…

Spitalul regional, l-a blocat mai bine de un an. Spunea în campanie ca are prea puține paturi. Până la urmă s-a dat drumul la treabă, dar tot pe soluția promovată de vechiul Consiliu Local, de pe vremea lui Scripcaru.

Alte articole:   18 percheziții domiciliare la polițiști din Brașov!

Reconversia platformei Rulmentul. NU a făcut nimic pentru acest obiectiv, dar USR s-a lăudat la nivel național că Coliban face… că a promis parcuri. Parc aprobat de vechiul Consiliu Local! Încă nimic despre cel promis pe fosta platformă de la IUS…

Pistele de biciclete, pentru care există finanțare nerabursabilă de pe vremea lui Scripcaru, blocate. Garajul pentru flota de autobuze electrice și troleibuze, blocat. Tot cu fonduri europene.

Dar putem aminti de niște amărâte de trotuare care nu s-au reparat pe motiv că nu s-a dat comandă de pavele. Putem aminti că vrea să reintroducă tramvaiul în Brașov, fără să întrebe comunitatea. Putem aminti că a dat oameni afară de la ședințele de Consiliul Local, care sunt publice pentru că așa spune Legea, în spiritul „transparenței administrative”. Putem aminti de sinecurile date celor apropiați USR.

Alte articole:   Comprest, punct de vedere al companiei privind activitatea de deszăpezire

Putem aminti cum FC Brașov a fost batjocorit ca brand pentru că mitomanul Coliban și-a băgat amicii de curling prin FC Cocârț Scotch Club Brașov Steagu Renaște. Subiect care este în lucru la DNA și ANI. Cum spunea că trebuie scos politicul din sport, dar și-a implantat oamenii la clubul Corona….

Putem aminti de prejudiciile aduse de Coliban cu Asociația Amural. Mai putem aminti de diverse contracte date pe ochi frumoși USR-iștilor și finanțările ONG-urilor de casă ale partidului.

Mai întrebăm retoric de ce auditurile făcute la Primăria Brașov (ca să vedem cât a fura moldoveanul de Scripcaru), auditul de la FC Brașov, ce se întâmplă la RIAL (a se vedea controlul ANAF și procesul declanșat de Prefectură) sunt ținute la secret, în numele „transparenței” USR. Și cum s-a ajuns ca Primăria să trimită adrese la Maramureș că este de acord ca gunoaiele de acolo să fie depozitate la Brașov.

Alte articole:   Accident de muncă la Protecția Consumatorului Brașov

Ca o concluzie, despre impotența administrației USR – Coliban: NU are erecție, dar se laudă ce frumos atârnă…

Un bilanț la jumătate de mandat colibanian l-a făcut și subprefectul Lucian Pătrașcu

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.