blog-logo

Cerere specială pentru petrecerea de fițe a lui Elon Musk de la Castelul Bran

Cerere specială pentru petrecerea de fițe a lui Elon Musk de la Castelul Bran

Miliardarul Elon Musk organizează o super-petrecere de Halloween, la Bran, acolo unde sunt așteptate o serie de nume grele din businessul mondial.

Aseară, invitații au avut parte de o cină tradițional românească la Stâna Turistică Sergiana, iar pentru astăzi omul de afaceri a cerut ca 12 dintre cei mai buni bucătari ai României să pregătească masa festivă.

Elon Musk a angajat și un regizor pentru a organiza Dracula’s Experience, care va avea loc chiar în Castelul Bran, închiriat în totalitate pentru aceste eveniment. Mai mult, conform surselor agenției Mediaflux, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene. Nimeni nu știe deocamdată cu exactitate ce se va întâmpla în faimosul castel Bran, mai ales că tot evenimentul a fost ținut în mega-secret, iar informațiile disponibile sunt totuși limitate.

Alte articole:   Braşov şi Predeal în topul preferinţelor turiştilor pentru minivacanţa de 1 Decembrie

Invitații sunt cazați la vile de lux din aproprierea Brașovului, păzite cu strășnicie, și au făcut deplasarea de la aeroportul Otopeni la Bran cu elicopterele, potrivit ziare.com.

Primele informaţii despre petrecerea bogaţilor au apărut în mai multe publicaţii online. Cel care ar fi închiriat castelul este chiar magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, care a ajuns pe aeroportul Băneasa, însoţit de partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Locaţiile de lux din zona turistică au fost rezervate exclusiv pentru ei. În total, în jur de 300 de miliardari ai lumii, staruri de cinema şi magnaţi din industria tech vor petrece Halloweenul la noi.

Alte articole:   Aproximativ un milion de români îşi sărbătoresc miercuri onomastica, de Sfântul Andrei

De întregul circuit secret al oaspeţilor s-a ocupat o firma de pază din Suedia în colaborare cu o companie românească. 20 de bodyguarzi vor asigura măsurile speciale de pază, iar daca va fi nevoie, numărul lor va fi suplimentat. Invitaţilor VIP li se atribuie nume de cod, pe baza brăţărilor de acces.

Bogaţii lumii ar fi închiriat toate elicopterele din Bucureşti şi Constanţa pentru a ajunge la Braşov. Unii dintre ei au venit însoţiţi de staff-ul lor, inclusiv chefi şi makeup artişti pentru a-i deghiza la petrecerea de Halloween. Indiferent de preparatele sofisticate din meniu, starurile şi miliardarii lumii ar fi cerut ca din meniu să nu cumva să lipsească tradiţionalul hotdog.

Alte articole:   MASSIF: Abonamente la prețuri speciale pentru brașoveni

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.