blog-logo

VIDEO Au fost montate primele grinzi pe pasajul de pe DN10, din zona Prejmer

VIDEO Au fost montate primele grinzi pe pasajul de pe DN10, din zona Prejmer

DRDP Brașov anunță că, au fost montate primele grinzi pe pasajul de pe DN10, din zona Prejmer.

După ce în urmă cu aproximativ o lună au fost demontate grinzile de beton degradate de la pasajul de la Prejmer de pe DN10, au fost aduse pe șantier noile grinzi.

Drumarii au anunțat la acea vreme, că, pasajul de pe DN11 spre Prejmer are probleme mari la structura de rezistență. Ei au explicat că grinzile prezintă degradări avansate.

Reprezentanții DRDP Brașov au transmis sâmbătă, că au montat primele grinzi, la podul de la Prejmer, la nodul rutier de la intersecţia DN10 şi DN11.

După terminarea acestei operațiuni va începe refacerea suprastructurii și a căii de rulare.

“Au fost montate primele grinzi pe pasajul de pe DN10, din zona Prejmer! După terminarea acestei operațiuni va începe refacerea suprastructurii și a căii de rulare”, a transmis DRDP Brașov.

Lucrările de demolare a unor elemente de la pasajul de la Prejmer au fost începute în luna septembrie.

Alte articole:   Mai multe drumuri naționale din Regiunea Centru, acoperite de zăpadă. DRDP Brașov a împrăștiat  peste o mie de tone de material antiderapant

Termenul de finalizare a lucrărilor de reparaţii este de 120 de zile de la data semnării, care înseamnă 16 decembrie. Potrivit directorului DRDP Brașov, Tudor Duțu, termenul ar putea fi redus. Astfel încât la finalul lunii noiembrie traficul să fie reluat fără restricţii.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.