blog-logo

MEDO Brașov – servicii gratuite, fără liste de așteptare!

MEDO Brașov – servicii gratuite, fără liste de așteptare!

Laboratorul de analize medicale MEDO Brașov de pe Cicoarei 8A, oferă servicii gratuite întreaga lună. Fără liste de așteptare!

O clinică modernă dotată conform celor mai înalte standarde și o echipă medicală profesionistă stau la dispoziția pacienților 24 de ore din 24.

Încă de la început, misiunea Centrului de Diagnostic și Tratament MEDO Brașov a fost crearea unui sistem medical modern, diversificat, cu baze materiale, logistice și umane performante, care să satisfacă cerințele și necesitățile medicale ale pacienților mileniului 3.

Serviciile medicale de specialitate cuprind: medicină de familie, stomatologie, neurologie, endocrinologie, psihiatrie, alergologie, cardiologie, dermatologie, urologie, pneumologie, precum și investigații paraclinice: ecografie, EKG/ECG și Laboratorul clinic de analize medicale.

Alte articole:   1.200 de pistoale găsite într-un camion condus de un ucrainean, la graniță

MEDO Brașov oferă și servicii speciale, cum sunt: telemedicină, ambulanță, asistență medicală la evenimente, medicina muncii, medicină tradițională chineză (acupunctură Zhendao), testare ADN, teste paternitate, servicii medicale internaționale și medicină maritimă internațională.

Centrul Medical MEDO Brașov s-a înființat în urmă cu 25 de ani, fiind primul centru de asistență medicală la domiciliu non-stop înregistrat în România.

MEDO, accesul spre sănătate! 0268 474 237.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.