blog-logo

Concert Alternosfera, la Teatrul „Sică Alexandrescu”

Concert Alternosfera, la Teatrul „Sică Alexandrescu”

Trupa Alternosfera va cânta pe 7 noiembrie la Teatrul “Sică Alexandrescu”, în cadrul proiectului „Theatroll”.

Alternosfera, una dintre cele mai iubite formații de rock și alternative de limbă română, va susține concertul Theatroll | Corbul Troian și la Brașov, pe scena teatrului „Sică Alexandrescu”.

Evenimentul va avea loc luni, 7 noiembrie 2022, de la ora 20:00.

Theatroll | Corbul Troian reprezintă o serie de concerte pe care trupa din Republica Moldova le susține în cele mai frumoase săli de teatru, operă și filarmonică din țară.

„THEATROLL a pornit din dorința de a le oferi prietenilor noștri, fanii muzicii Alternosfera, o serie de concerte în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră. 

Pentru THEATROLL vom schimba scena de club și de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul și costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers. Acela al CORBULUI TROIAN. Deși CORBUL TROIAN are aceeași mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este, pentru THEATROLL, cu adevărat un cadou, nicidecum o capcană; CORBUL TROIAN este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise”, au spus membrii Alternosfera.

Turneul a debutat la finalul lunii septembrie prin două evenimente de anvergură la Opera Națională Română din București.

Alte articole:   Aplicația RO-Alert a fost actualizată. Mai multe tipuri de alerte și informații utile

Evenimentul din Brașov face parte din prima serie de concerte Theatroll | Corbul Troian pe care trupa le susține în România și Republica Moldova.

Theatroll | Corbul Troian a fost prezentat până la acest moment doar publicului din București. Următoarele evenimente vor avea loc în Cluj-Napoca, Timișoara Sibiu și Brașov.

În cadrul evenimentelor Theatroll sunt prezentate piese din discografia trupei, reinterpretate și cântate alături de orchestră.

Biletele pentru evenimentele Theatroll | Corbul Troian se pot achiziționa exclusiv din rețeaua iabilet.ro: https://m.iabilet.ro/bilete-THEATROLL.

Pentru evenimentul din Brașov, biletele au prețuri pornind de la 100 lei, după cum urmează:

  • Categoria 1 – 200 lei
  • Categoria 2 – 280 lei
  • Categoria 3 – 150 lei
  • Categoria 4 – 100 lei.
Alte articole:   Marius Dunca, senator PSD: „Parlamentul și Guvernul au datoria să asigure un mediu legislativ care să genereze dezvoltare și stabilitate”

De asemenea, la vânzare se află și o serie de pachete de bilete (merch, family, friends).

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.