blog-logo

Anunț de finalizare a proiectului „Dezvoltare platformă project management dedicată domeniului construcțiilor”

COMUNICAT DE PRESĂ

Data publicării: 24.10.2022

S.C. ERSABITT S.R.L., cu sediul în Municipiul Oradea, Str. IOAN CORNELI nr. 34, județul Bihor, România, derulează, începând cu data de 21.08.2020 și având ca termen de finalizare data de 31.10.2022, proiectul „Dezvoltare platformă project management dedicată domeniului construcțiilor”, cod SMIS 132247, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în baza contractului de finanțare nr. 5872 din data de 20.08.2020, locația de implementare a proiectului Strada NICOLAE TITULESCU, Nr. 2, CORP ADMINISTRATIV, BIROUL NR. 6, Etaj 1, Regiunea Centru. Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin faciliatarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Alte articole:   Petrece Valentine's Day alături de persoana iubită la un super concert Delia

Autoritatea de Management: Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației
Organismul Intermediar: Agenția de Dezvoltare Regională Centru.
Valoarea totală a proiectului este de 1,350,673.80 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 907,856.00 lei.
Obiectivul general al proiectului este să ofere companiilor de orice mărime din domeniul construcțiilor o platformă care oferă suport în managementul proiectului pentru a lua cele mai bune decizii în fiecare zi și asigurarea competitivității pe piață.
Obiectivele specifice ale proiectului au fost:

  1. Introducerea unei noi activități prin realizarea unei platforme project management pentru societățile din domeniul construcțiilor și asigurarea operabilității acesteia
  2. Creșterea numărului de angajați cu 5 persoane – înainte de finalizarea implementării proiectului
Alte articole:   Salvamont Brașov: Risc însemnat de avalanşă în Carpaţii Meridionali

Rezultatele proiectului sunt următoarele:

  1. Platformă project management pentru societățile din domeniul construcțiilor și asigurarea operabilității acesteia realizată și o nouă activitate introdusă
  2. 5 persoane angajate

Impactul proiectului la nivelul Municipiului Brașov, Județul Brașov, Regiunea Centru reiese din rezultatele proiectului: platformă project management pentru societățile din domeniul construcțiilor și asigurarea operabilității acesteia realizată, o nouă activitate introdusă și 5 persoane angajate care sa contribuie la creșterea competitivității societății, precum și la creșterea cifrei de afaceri.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.