blog-logo

Vouchere sociale 2022: Când intră pe card banii pentru tranșa a treia

Vouchere sociale 2022: Când intră pe card banii pentru tranșa a treia

La sfârşitul lunii octombrie, beneficiarii de vouchere sociale vor primi din nou bani. Cardurile sociale vor fi încărcate din nou cu 250 de lei.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a afirmat că plata pentru tranşa a treia a voucherelor sociale, se va face în ultima săptămână din luna octombrie.

Este vorba despre alţi 250 lei, reprezentând tranşa a treia din ajutorul dat de Guvern, a anunţat ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş.

El a dat asigurări că nu există probleme, iar oamenii își vor primi banii.

„Următoarea tranşă are loc, plata, în ultima săptămână din luna octombrie, avem banii necesari, nu există probleme şi vom alimenta cardurile pentru tranşa a treia”, a declarat Marcel Boloş, potrivit Agerpres.

Ministrul a venit şi cu lămuriri prinvind plăţile restante pentru persoanele care se încadrează în programul „Sprijin pentru România”.

Alte articole:   Cutremur cu puțin timp, în România

Boloș a explicat că vor fi rezolvate situaţiile privind întârzierile din tranşa a doua, și a dat asigurări că banii vor fi primiţi retroactiv.

„Pot să existe astfel de situaţii în care fie nu a fost trecut pe borderoul de predare-primire între poştă şi Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, fie nu figurează pe lista de beneficiari, fie a depăşit limita de venit pe care o are beneficiarul şi mai realizează un venit care este înregistrat la ANAF. Avem situaţiile acestea care tot timpul sunt puse în discuţie, în spaţiul public, în telefoanele pe care le primim la Minister.

Eu cred că caz cu caz se pot rezolva. Pot să-i asigur pe toţi că, dacă cineva nu a fost cuprins pe lista de beneficiari sau s-a întâmplat această inadvertenţă cu Poşta Română, pot să îi asigur că, dacă au dreptul la aceste vouchere sociale, vor primi retroactiv banii. Întârzierile nu pot să existe decât cauzate de aceste lucruri”, a explicat ministrul Boloș.

Peste 2 milioane de români beneficază de vouchere sociale de 250 lei în cadrul programului guvernamental „Sprijin pentru România”.

Alte articole:    Țigările se vor scumpi de la 1 aprilie!

Tichetele sunt destinate persoanelor nevoiaşe pentru a achiziţiona produse alimentare și mese calde.

 Coaliția de guvernare este în discuții pentru continuarea măsurilor sociale adoptate pentru anul 2022 și pentru începutul următorului an. 

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.