blog-logo

Eveniment organizat pentru tinerii maghiari din județul Brașov, în weekend

Eveniment organizat pentru tinerii maghiari din județul Brașov, în weekend

Asociația Consultativă a Tinerilor din județul Brașov (ACTB) a organizat în perioada 14-16 octombrie evenimentul intitulat “Week-end de dezvoltare nonformală pentru tineri”. Scopul principal al evenimentului a fost de a oferi posibilitatea pentru 40 tineri să dobândească cunoștințe în diferite domenii care apoi să le fie folositoare mai ales pe plan profesional, dar și în viața de zi cu zi.

În multe cazuri, tinerii se confruntă cu probleme și situații care deși apar pe plan profesional și sunt legate de locul de muncă, necesită alte cunoștințe decât cele strict legate de profesia acestora: conflicte, negocieri, crize de timp, gestionarea echipei, șamd. Prin intermediul proiectului nostru am dorit să ajutăm tinerii să dobândească cunoștințe care să le fie folositoare în situațiile enumerate anterior dar și în viața de zi cu zi, ca de exemplu: cum să rezolve o situație conflictuală, cum să comunice eficient cu colegii, superiorii, cum să își gestioneze timpul eficient, cum să își administreze resursele sau cum să gestioneze o echipă în cazul în care devin lideri.

La eveniment au participat 40 de tineri maghiari

În cadrul evenimentului 7 persoane de specialitate/traineri și 3 antreprenori au împărtășit diferite soluții și cunoștințe în prezentările, trainingurile și workshopurile lor pentru situațiile enumerate mai sus. Sesiunile de formare au cuprins prezentări interactive cu implicarea activă a participanților, jocuri sau situații applicate și workshopuri. La eveniment au participat 40 de tineri maghiari cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani din județul Brașov. Evenimentul a fost cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Asociația Consultativă a Tinerilor din județul Brașov desfășoară activități de tineret, activități sociale, culturale, recreaționale respectiv evenimente ce ajută la promovarea, păstrarea și conservarea tradițiilor și culturii maghiare. Asociația organizează evenimente ce au ca scop activizarea tinerilor, formarea și dezvoltarea lor prin metode nonformale, evenimente ce oferă posibilități de recreere, spectacole, evenimente sportive și evenimente culturale maghiare.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.