blog-logo

Coliban și USR distrug Brașovul! Primarul Prejuduciu e de acord să aducă gunoaie din Maramureș sub Tâmpa!!!

Coliban și USR distrug Brașovul! Primarul Prejuduciu e de acord să aducă gunoaie din Maramureș sub Tâmpa!!!

Mi-aș dori să fie o glumă. Un banc prost. Dar nenorociții ăștia care nu au mamă, nu au tată, distrug tot ce pot. Că băieții ăștia nu pun mâna pe Biblie să depună jurământul, de parcă sunt vampiri. Pe câți arginți? Să ne spună cei abilitați. Sper că mai există instituții ale statulului în slujba cetățeanului.

Până acum, individul care inițiază și semnează ca primar acte care aduc prejudicii bugetului și brașovenilor, se lăuda cu transparența. Nu trăgea un vânt administrativ, până nu făcea o „dezbatere” publică pe zoom cu secta lui useristă. De s-a luat și Avocatul Poporului cu mâinile de cap ce vrăjeală demagogică face.

Alte articole:   DNSC avertizează: Mesaje capcană în numele Poștei Române, al unor bănci și al unor firme de curierat

Însă, ipochimenul care a pompat ilegal 3,5 milioane de lei în FC Cocârț Club unde era membru fondator, nu mai întreabă pe nimeni când spune că e de acord să aducă gunoaie din Maramureș să le depoziteze la Brașov.

Golăneala politică și administrativă a USR deja atinge cote inimaginabile

Contracte date pe ochi frumoși ONG-urilor de casă sau membrilor de partid. Proiecte care au finanțare europeană nerambursabilă blocate. Idei cretine de a cumpăra active de la lichidatorul Fabricii de Zahăr Bod. Interese obscure de a face un parc DOAR pe fostul teren al fabricii IUS, teren contaminat. Cum promitea în campanie.

Unde este societatea civilă? Aia care protesta că Brașovul pute în vechiul mandat? Mămicile acelea îngrijorate că aerul este poluat pentru copii lor? Unde sunt ONG-urile alea de mediu care nu făceau politică? Iar acum sunt în șomaj? Nu mai pute Brașovul? Nu mai sunt probleme la groapa de gunoi?

Alte articole:   Salvamont Brașov: Risc însemnat de avalanşă în Carpaţii Meridionali

Ne permitem noi, brașovenii, cu toate problemele de mediu pe care le avem, să aducem gunoaie din Maramureș? Să le depozităm la noi, că e superofertă?

sursa: transilvania365.ro

La Brașov, oamenii s-au revoltat doar la ideea construirii unui Centru de Management Integrat al Deșeurilor. Primarul Prejudiciu Coliban și USR nu au înțeles nimic din toată treaba asta? Politica e o târfă, nu e un secret. Dar pe ăștia cine îi plătește? În avans…

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!
  1. Gunoiul la gunoi trage.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.