blog-logo

Campionat Național de sărituri cu schiurile, în acest weekend, la Râșnov. PROGRAMUL COMPLET

Campionat Național de sărituri cu schiurile, în acest weekend, la Râșnov. PROGRAMUL COMPLET

70 de sportivi de la şapte cluburi din ţară vor concura, în perioada 14-16 octombrie, la Campionatul Naţional de sărituri cu schiurile de la Râşnov.

Probele de sărituri pe iarbă artificială se vor desfăşura în cel mai modern complex sportiv de acest tip din sud-estul Europei, iar, în urma competiţiei, se va stabili ierarhia internă pe baza pregătirii sportivilor din ultima perioadă.

Azi sunt programate probele individuale feminine şi masculine la trambulina cu înălţimea de 71 de metri. Sâmbătă, 15 octombrie, au loc probele individuale feminine şi masculine la trambulinele cu înălţimea de 18 şi 38 de metri. Dar și echipe băieţi şi echipe mixt la trambulina cu înălţimea de 71 de metri. În ultima zi de concurs, duminică, 16 octombrie, se vor desfăşura atât probe individuale cât şi proba pe echipe băieţi. Toate la trambulina cu înălţimea de 97 de metri.

Sportivii vor evolua astfel pe toate cele patru trambuline din cadrul complexului de la Râşnov. Pistele de aterizare fiind acoperite cu iarbă sintetică şi udate cu apă, pentru a se asigura alunecarea conformă.

Sursă: Bursa.ro

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate