blog-logo

Percheziții la Brașov, într-un dosar de deturnare a licitațiilor publice

Percheziții la Brașov, într-un dosar de deturnare a licitațiilor publice

Astăzi, 13 octombrie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează 7 percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care sunt cercetate infracțiuni de deturnare a licitațiilor publice, fals în înscrisuri sub semnătură privată și favorizarea infractorului.

Perchezițiile au loc în județul Brașov, la domiciliile persoanelor fizice și la sediile persoanelor juridice bănuite de săvârșirea faptelor cercetate.

În urma activităților procedurale desfășurate, vor fi identificate și ridicate mai multe mijloace de probă, ce urmează a fi administrate ca probatoriu, pentru stabilirea stării de fapt.

Alte articole:   Adrian Veștea: Încă 3 proiecte PNRR aprobate pentru judeţul Braşov

Vor fi puse în aplicare 6 mandate de aducere, persoanele bănuite de săvârșirea faptelor urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în vederea audierii.

Prejudiciul cauzat, prin săvârșirea faptelor, este în cuantum de 100.000 de euro.

La activități participă polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Serviciul Criminalistic, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, comisar de poliție Alina-Maria Ivan.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.