blog-logo

Napolitane cu Salmonella, retrase din toate magazinele Lidl

Napolitane cu Salmonella, retrase din toate magazinele Lidl

Un tip de napolitane cu alune de pădure a fost retras de pe rafturile magazinelor Lidl din țară. Motivul, aceste napolitane erau contaminate cu Salmonella.

Lanțul de supermarketuri Lidl anunță că recheamă și retrage de la vânzare un sortiment de napolitane în care, după efectuarea mai multor analize de laborator, a fost detectată Salmonella Typhimurium.

Potrivit datelor oficiale transmise de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), compania Lidl anunță că producătorul napolitanelor „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g”, Pak Rampart d.o.o, recheamă preventiv toate produsele.

Vizate sunt toate loturile și toate termenele de valabilitate pentru acest sortiment.

Alte articole:   Ministerul Finanţelor lansează o nouă emisiune de titluri Tezaur, cu dobânzi de până la 8%

În urma unor analize, s-a aflat că acet tip de napolitane este contaminat cu Salmonella.

„În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium. Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza)”, a transmis ANSVSA.

Potrivit ANSVSA, acest tip de napolitane a fost scos din toate magazinele Lidl din țară.

Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Alte articole:   ANRE: Consumatorii casnici și prosumatorii pot cumpăra echipamente de racordare la energia electrică, dacă distribuitorul nu le are

ANSVSA transmite că această rechemare vizează exclusiv produsul «Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g».

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.