blog-logo

Secretul măștilor faciale coreene. Moft sau eficiență?

Sursă foto: japan objects

Frumusețea femeilor coreene s-a răspândit pe întreaga planetă ca fiind o frumusețe uimitoare la care orice femeie își dorește să ajungă.

În prezent există o multitudine de produse care au preluat ingrediente și trucuri din ritualurile de înfrumusețare ale acestor femei și au ajuns să fie accesibile pentru orice femeie.

Aici vorbim de creme din ingrediente naturale, masti coreene dar și alte elemente care ajută la masarea tenului precum guasha sau rola de jad.

Femeile din Coreea sunt învățate încă de mici să aibă grijă de pielea lor, astfel că acestea nu se confruntă cu probleme de ten.

Dacă îți dorești și tu să ai cât mai puține probleme ale tenului dar și să arăți mereu strălucitoare și radiantă, alege să îți creezi o rutină de îngrijire a feței zilnică dar și să te folosești de aceste produse pe care femeile din Coreea le folosesc.

Măștile de față coreene de tip șervețel

Atunci când vorbim de îngrijirea pielii într un mod complex, ca a femeilor din Coreea, aceasta presupune trecerea prin mai mulți pași  și anume curățare, protecție și hidratare zilnică.

O mască facială este un element care completează foarte bine această rutină de îngrijire a pielii și este foarte ușor de folosit.

Măștile de față de tip coreean au imprimată în textura șervețelului ingrediente care îți infuzează porii mult mai rapid și permite pielii să absoarbă mai mult produs decât în cazul măștilor clasice.

Acestea îți garantează un efect imediat, fie că îți dorești mai multă strălucire Sau mai multă hidratare, însă efectul acestor este pe termen scurt, așadar este recomandat să le utilizezi în mod constant.

Acest tip de măști sunt perfecte pentru tine dacă ai o piele sensibilă,și în general acestea, indiferent de rolul adiacent pe care îl au,  au și un efect hidratant care se distribuie în mod egal pe întreaga față datorită șervețelului.

Curăță fața înainte de a aplica o mască

Pentru că masca este un pas pe care nu trebuie să îl faci zilnic, asigură-te că aplici orice tip de mască doar după ce tenul tău este curat.

Alege să folosești apă călduță atunci când îți cureți tenul pentru că aceasta face ca porii să rămână mai deschiși și ingredientele să se absoarbă mai ușor în piele.

Alege masca potrivită pentu tine

Deoarece există o multitudine de opțiuni din care poți alege este indicat să te orientezi către acele produse care îți garantează că nu conțin parabeni sau parfumuri și că se folosesc de ingrediente naturale, indiferent de scopul pentru care îl dorești să folosești acea mască.

În general, orice mască coreeană de tip șervețel este sigură și nu ar trebui să îți provoace efecte adverse, însă trebuie să știi cum să o alegi pe cea potrivită pentru tine, în funcție de tenul tău și de ingredientele pe care acesta le conține.

Pentru pielea uscată una dintre cele mai recomandate măști sunt cele cu acid hialuronic, pentru ridurile fine optează pentru măștile care conțin antioxidanți precum vitamina C sau vitamina E.

În cazul în care te confrunți cu pete pigmentare o mască cu extract de rădăcină din lemn dulce poate fi o soluție uimitoare pentru tine.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.