blog-logo

Rezultate foarte bune pentru CSS Făgăraș la Campionatul Național de Juniori la lupte greco romane

Rezultate foarte bune pentru CSS Făgăraș la Campionatul Național de Juniori la lupte greco romane

În acest weekend, la Târgu- Mureș, s-a desfășurat finala Campionatului National de Juniori U-20. Elevii de la CSS Făgăraș Transporturi Brașov, sub îndrumarea antrenorului Viorel Milinceanu, maestru emerit al sportului, au avut o comportare de excepție, reușind să obțina 4 medalii: 2 de aur si 2 de argint.

Medaliile de aur si titlurile de campioni nationali au fost obtinute de Eusebiu Tiba – categoria 63 kg și Pavalasc Razvan – cat. 87 de kg, iar medaliile de bronz de Koszokar Raul – cat 77kg si Tifancea Daniel – cat 82 kg.

„Mă bucur pentru sportivii mei. Sunt fericit. Este o continuare a acestei generații de excepție. Generatie care a obținut peste 25 de medalii nationale si internationale”, ne-a declarat antrenorul Viorel Milinceanu.

Alte articole:   ANSVSA: Amenzi de peste 1,1 milioane de lei, date în noiembrie

Razvan Pavalasc, campion 87 kg: „Am venit doar cu gândul la acest titlu. Orice alt rezultat ar fi fost ceva negativ pentru mine. Sunt foarte fericit”.

Eusebiu Tiba, campion 63 kg: „Am o întrecere cu fratele meu. Și el fost campion și luptător de performanță. Cu acest titlu cred ca l-am depășit și sunt foarte mânsdru. Cred că și el este fericit pentru mine”.

O nouă finală va avea loc la Medgidia, U13, săptămâna viitoare.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate