blog-logo

A murit actorul Alexandru Arșinel

A murit actorul Alexandru Arșinel

Actorul Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, a încetat din viață joi seară la Spitalul Universitar București, a anunțat unitatea medicală.

Artistul avea mai multe probleme de sănătate. El se afla internat la Spitalul Universitar de Urgență București, din 15 septemebrie. De de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă.

„În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. Conducere Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis conducerea Spitalului Universitar de Urgență.

A jucat 44 de ani pe scena Teatrului „Constantin Tănase”

Cunoscut, în mod special, pentru filmele, spectacolele şi piesele jucate împreună cu marea actriţă Stela Popescu, Alexandru Arşinel a fost unul dintre cei mai mari actori români de comedie. El a adus contribuţii importante teatrului de revistă, televiziunii şi cinematografiei româneşti.

Alte articole:   Lidl va reduce oferta de carne din magazine și ne vrea vegetarieni

A avut o bogată activitate în teatru, film, televiziune si teatru radiofonic. Pentru întreaga activitate artistică în teatrul de revistă precum și cea managerială a luat numeroase premii, relatează Digi24.

Alexandru Arșinel a jucat în sute de emisiuni de divertisment la radio și la toate posturile de televiziune, pe scenele din țară și străinătate. De ase menea, în numeroase producții cinematografice și seriale TV.

A fost director al Teatrului „Constantin Tănase”, între 1998 și 2018, pe scena căruia a jucat timp de 44 de ani.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.