blog-logo

Alexandru Dedu a vorbit despre problemele pe care le are la Corona Brașov! Care este bugetul clubului pentru sezonul acesta?

Alexandru Dedu a vorbit despre problemele pe care le are la Corona Brașov! Care este bugetul clubului pentru sezonul acesta?

Alexandru Dedu este de aproape două luni noul manager general de la Corona Brașov. A semnat un contract pe trei ani. Cu obiective clare, care, dacă nu vor fi îndeplinite, Dedu poate fi demis. Într-o conferință de presă, acesta a vorbit despre ceea ce a găsit la clubul brașovean. A stabilit care sunt obiectivele la formațiile de handbal și hochei. Dar și ce se întâmplă la secțiile nou-înființate. A prezentat bugetul pentru sezonul în curs. Dar a spus și care sunt cele mai mari probleme cu care se confruntă.

Bugetul clubului Corona Brașov, care are 11 secții, va fi în acest sezon competițional de aproape 19 milioane de lei. Adică de aproximativ 4 milioane de euro.

Fără bani nu poți face nimic. Și cu bani mulți, dar fără un management bun, rezultatele vor fi sub așteptări. Trebuie să avem profesioniști la club, care să îndeplinească obiective îndrăznețe. Sunt convins că dacă Brașovul vrea, poate susține cinci echipe în primele ligi. Există potențial și ne putem lupta cu marile forțe ale României, în toate ramurile sportive. Avem o mare problemă că nu există jurist și om pe achiziții. Îl respect enorm pe domnul Lascu, dar el nu se poate dedica 100% departamentului de achiziții. Sportul este o ramură vie. Dacă un sportiv are o problemă, aceasta trebuie rezolvată rapid. Nu poate fi amânată.

ALEXANDRU DEDU

Problema prețurilor la bilete

Noul manager general de la Corona Brașov a vorbit și despre prețurile stabilite la meciurile echipelor de hochei și handbal feminin. Mulți suporteri consideră că biletele sunt prea scumpe. Ținând cont, în special, de faptul că clubul Corona este al Primăriei. Deci susținut din bani publici.

Aceasta este o mentalitate greșită pe care o avem. Spectacolul trebuie plătit. În orice țară civilizată, nu mergi la un eveniment sportiv pe gratis. Chiar și termenul de suporter înseamnă să ajuți clubul pe care-l simpatizezi. Dacă un lucru este gratuit, nu mai are aceeași valoare. Ori noi vrem să obișnuim publicul din Brașov cu o anumită mentalitate. Drumul spre marea performanță implică, automat, și sacrificii din partea suporterilor. Nu cred că aceste prețuri sunt prea mari pentru comunitatea din Brașov. Care are un anumit nivel de trai. Trebuie să învățăm să apreciem cluburile și implicit sportivii, pentru efortul pe care-l depun. Iar plata unui bilet de intrare este echivalent cu respectul pe care-l arătăm față de un sport și sportivii lui.

ALEXANDRU DEDU

În ultima ședință de Consiliu Local a fost aprobată înființarea a trei secții la Corona Brașov: gimnastică, baschet masculin/feminin, dar și volei. Alexandru Dedu a vorbit și despre planurile legate de aceste secții.

În mare parte, la toate aceste secții avem staff tehnic și administrativ. Din acest punct de vedere mai sunt puține lucruri de pus la punct. Mâine avem deadline pentru înscrierea în competiții și se fac eforturi mari pentru a pune la punct toate documentele. Au fost câteva zile intense din acest punct de vedere. La toate secțiile, dar în special la cele noi, avem datoria de a atrage cât mai mulți sportivi. Ca obiectiv pe termen lung ne propunem să facem structuri competitive, care să evolueze, cu succes, în primele ligi. Sunt convins că avem potențial. La unele sporturi, cum ar fi baschetul masculin, vom avea și stranieri. Sunt discuții cu doi jucători din străinătate. La handbal feminin sunt sigur că în 2-3 ani putem avea o formație competitivă în Liga Florilor. Însă, avem mult de muncă.

ALEXANDRU DEDU

Alexandru Dedu a tras un semna de alarmă în ceea ce privește infrastructura sportivă din Brașov: „Aici avem o mare problemă. Lipsa unei săli competitive ne complică situația. Avem probleme cu timpii de antrenament pe care trebuie să-i acordăm tuturor structurilor sportive. Așteptăm cu nerăbdarea construirea Sălii Polivalente. Care trebuie să fie prioritate zero pentru sportul din Brașov. Pentru că, efectiv, echipele nu au unde să se antreneze de multe ori. Odată rezolvată problema infrastructurii, putem concura la cel mai înalt nivel în toate sporturile.”

Alte articole:   Copiii de la FC Braşov, pe podium la Indoor Cup 2023

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.